Page 1 of 1

19A4 - crackling audio

Posted: Tue Aug 13, 2019 8:30 am
by Andy S
If anyone is interested here are the 19A4 notes confirming the crackling audio exists. (this time for Velar, and not ipace)

Re: 19A4 - crackling audio

Posted: Tue Aug 13, 2019 8:45 am
by punkatron1
Andy S wrote:If anyone is interested here are the 19A4 notes confirming the crackling audio exists. (this time for Velar, and not ipace)
Thanks for this.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk


Re: 19A4 - crackling audio

Posted: Tue Aug 13, 2019 10:44 am
by Simonh
Great thanks. You don't happen to have the IMS software release notes prior to this one do you ? Mine was last updated in March 2019 (was a LR management car) so I'm keen to see if any of my niggles are fixed.

Mainly Maps theme set to auto defaults to Dark all there time, Climate settings won't stick amongst other things.

Re: 19A4 - crackling audio

Posted: Tue Aug 13, 2019 10:56 am
by Andy S
I dont, sorry.. I think 19A1 was the last main big update though...?

Re: 19A4 - crackling audio

Posted: Tue Aug 13, 2019 5:12 pm
by tspdavey
This is good news as it is concrete evidence that LR at the very least acknowledges the issue in writing.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: 19A4 - crackling audio

Posted: Tue Aug 13, 2019 10:20 pm
by andybanks
Thanks for this. Will support my rejection if I have no success after my next trip to the dealer.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk


Re: 19A4 - crackling audio

Posted: Wed Aug 14, 2019 7:32 am
by BootneckShuffle
Guys quick question, if I choose to reject, does I have the option of JLR replacing the current Velar with a new one?