Na wypadek, gdybyś przegapił mój post "Pulled the trigger", pomyślałem, że zamieszczę tu zdjęcia, ponieważ wiem, że kilka osób jest zainteresowanych....
Wszystkie są powiązane z miejscami, górami, rzekami itp. To tradycja LRsaqibm said:Corris, Eiger, Indus, Yulong, Byron.... Skąd oni biorą te nazwy?? Czy są one w jakikolwiek sposób powiązane z kolorem?
Dziwne, że pokazano ci ten kolor - nawet na ich własnej stronie internetowej nie można go wybrać... jestem też pewien, że nie można dostać Corris od kwietnia tego roku... zgaduję, że twój Velar nie był nowym budynkiem... ale z magazynu...philm said:Dziwne, pokazywano mi kolory dwa tygodnie temu, corris grey wciąż tam był.
Teraz mam corris grey zaparkowany na podjeździe.
Szukałem w Google i nie mogę jeszcze znaleźć prawdziwego zdjęcia Velara w kolorze Eiger Grey...jednak znalazłem RR jako zdjęciaTattooz said:Czy ktoś ma więcej zdjęć Eiger Grey??
Spoko ziom, szczerze mówiąc mam nadzieję, że mniejszy Velar wygląda trochę lepiej, ponieważ duże panele w RR sprawiają, że lakier wygląda moim zdaniem trochę płasko :? - Wybrałem wszystkie czarne rzeczy, jakie mogę, nawet moje felgi (Felga aluminiowa - 22" 9-ramienna 'Styl 9007') są malowane proszkowo na czarny połysk, żeby je trochę ożywićTattooz said:Kangaman, dziękuję![]()
Dzięki za opinię Dan - zgadzam się z tym, co widziałem w salonie - jednak patrzenie na Jaga i próba wizualizacji tego koloru na Velarze jest dla mnie trudna....mózg nie przetwarza :lol:dandanthewatchman said:Mój znajomy właśnie dostał nowego Evoque'a w kolorze Eiger - wygląda pięknie na żywo
Powiedziałbym, że bardziej srebrzysty niż się spodziewałem - gdzieś pomiędzy Indus a Corris
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk